Kullanıcı Adı
Şifre
Şifremi Unuttum
Ana Sayfa | Konu Özetleri | Deneme Sınavları | Soru Bankası | Duyurular | Sınav Sonuçları | Personel İlanları | 19 Kasım 2017 Pazar
Konu Özetleri
KPSS-A Konuları
KPSS-B Konuları
KPSS-SB Konuları
Deneme Sınavları
KPSS
KPSS-A
KPSS-SB
Bilgi
 Online Ziyaretçi: 86
Arama
 
Soru Bankası
KPSS Soruları
KPSS-A Soruları
KPSS-SB Soruları
Diğer Sınavlar
Sınav Sonuçları
KPSS Sonuçları
KPSS-SB Sonuçları
Diğer Sınav Sonuçları
İnsan Kaynakları
Personel İlanları
Sorularla KPSS
Verimli Ders Çalışma
Kişisel Gelişim
İlkyardım
Linkler
İlköğretim
Gezi Rehberi
Ansiklopedi
İlköğretim Kaynakları
Son Depremler
Web Hosting
Sayısal Loto
Şans Topu
İnternet Rehberi
İlkyardım Eğitim Mrk.
İlkyardım Eğitim Mrk.
Soru Bankası
 
2004 KPSS COĞRAFYA SORULARI


1) Aşağıdaki bölümlerden hangisinde en sıcak ay ile en soğuk ay arasındaki sıcaklık farkı en fazladır?
Cevap: Yukarı Murat - Van Bölümü (Bu bölümde şiddetli karasal iklim görülür)


2) Verilen demiryolu haritasından aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Demiryolları bütün komşularımızla olan sınırlarımıza kadar ulaşır (Haritada ulaşmıyordu)


3) Hangisi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin özelliklerinden değildir?
a. Kuzeyden güneye doğru yükselti azalır
b. Nüfus dağılışı dengelidir
Cevap: B (Nüfus dağılışı dengeli değildir. Yükselti ise kuzeyden güneye doğru gerçekten azalıyormuş. Kuzeyde=Diyarbakır: 660 - Adıyaman: 669 Güneyde: Şanlıurfa: 600)


4) Pamuk ve tütün en çok hangi bölgede yetişir?
Cevap: Ege Bölgesi (Pamuk %42 - Tütün %61)


5) Marmara Bölgesi hangi alanda ekonomimize en az katkıyı sağlamaktadır.
Cevap: Hidroelektrik enerjisi üretiminde (Baraj neredeyse yoktur. En az üreten en çok tüketen bölgemizdir)


6) Ürgüp, Göreme ve Avanostaki taşların türü nedir?
Cevap: Volkanik Tüf


7) Hangisi Ege Bölgesindeki delta ovalarının özelliklerinden değildir?
Cevap: Kıyılarında büyük göller vardır. (Delta ovalarının kıyılarında göl yoktur)


8) Verilen nüfusla ilgili grafikten hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Nüfus yoğunluğu


9) Ege Bölgesinde kıyı ile iç kesimler arasında ürün çeşidi açısından farklılıklar fazla görülmemesine rağmen Doğu Karadenizde böyle değildir? Bunun sebebi nedir?
Cevap: Dağların uzanış yönü


10) Doğal yöntemlerle küçükbaş hayvancılık yapılan iki yerin ortak özelliği hangisidir?
Cevap: Doğal bitki örtüsü


11) Aşağıdaki akarsulardan hangisi yakınında sanayi bulunmaması nedeniyle daha temizdir?
Cevap: Zap


12) Türkiye'ye gelen turistler neden hava yolunu seçer?
Cevap: Daha kısa sürdüğü için.


13) Aşağıdakilerden hangisi bir bölgede sanayinin gelişmiş olduğunu kanıtlar?
Cevap: Enerji tüketiminin fazla olması (Nüfus başka nedenlerlede oluşabilir. Türkiye'de nüfus sadece sanayinin yoğun olduğu yerlerde yoğunlaşmamıştır.)


14) Türkiyenin iki ucu arasındaki 76 dakikalık zaman farkı hangisiyle açıklanabilir?
Cevap: Meridyen sayısı


15) Hangileri yetiştirilen ürünlerin çeşitliliğinde etkilidir?
Denize uzaklık - Yer şekilleri - Unuttum


16) Dış ticaret açığını kapatmak için hangisi yapılmaz.
Cevap: Dış alımı artırmak


17) Petrolle ilgili bir soru


18) Buğday ve yükseklikle ilgili bir soru.


19) Hangisi sosyoekonomik açıdan en gelişmiş bölgemizdir?
Cevap: Marmara Bölgesi

20) Aşağıdaki bölümlerden hangisinde en sıcak ay ile en soğuk ay arasındaki sıcaklık farkı en fazladır?
Cevap: Yukarı Murat - Van Bölümü

21) Verilen demiryolu haritasından aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Demiryolları bütün komşularımızla olan sınırlarımıza kadar ulaşır

22) Hangisi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin özelliklerinden değildir?
a. Kuzeyden güneye doğru yükselti azalır
b. Nüfus dağılışı dengelidir
Cevap: B

23) Pamuk ve tütün en çok hangi bölgede yetişir?
Cevap: Ege Bölgesi (Pamuk %42 - Tütün %61)

24) Marmara Bölgesi hangi alanda ekonomimize en az katkıyı sağlamaktadır.
Cevap: Hidroelektrik enerjisi üretiminde

25) Ürgüp, Göreme ve Avanos'taki taşların türü nedir?
Cevap: Volkanik Tüf

26) Hangisi Ege Bölgesindeki delta ovalarının özelliklerinden değildir?
Cevap: Kıyılarında büyük göller vardır.

27) Verilen nüfusla ilgili grafikten hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Nüfus yoğunluğu

28) Ege Bölgesinde kıyı ile iç kesimler arasında ürün çeşidi açısından farklılıklar fazla görülmemesine rağmen Doğu Karadeniz de böyle değildir? Bunun sebebi nedir?
Cevap: Dağların uzanış yönü

29) Doğal yöntemlerle küçükbaş h_ayvancılık yapılan iki yerin ortak özelliği hangisidir?
Cevap: Doğal bitki örtüsü

30) Aşağıdaki akarsulardan hangisi yakınında sanayi bulunmaması nedeniyle daha temizdir?
Cevap: Zap

31) Aşağıdakilerden hangisi bir bölgede sanayinin gelişmiş olduğunu kanıtlar?
Cevap: Enerji tüketiminin fazla olması

32) Türkiye'ye gelen turistler neden hava yolunu seçer?
Cevap: Daha kısa sürdüğü için.

33) Türkiyenin iki ucu arasındaki 76 dakikalık zaman farkı hangisiyle açıklanabilir?
Cevap: Meridyen sayısı

34) Hangileri yetiştirilen ürünlerin çeşitliliğinde etkilidir?
Denize uzaklık - Yer şekilleri - Unuttum

35) grafiğe göre hangisine ulaşılamaz.
cevap: balık cinsi

36) bölgeler arasında gelişmişlik düzeyine göre bir sıralama yapacak olsak hangi bölge ilk sırada yer alır
cevap: marmara

37) Hangisi sosyoekonomik açıdan en gelişmiş bölgemizdir?
Cevap: Marmara Bölgesi

38) Aşağıdaki bölümlerden hangisinde en sıcak ay ile en soğuk ay arasındaki sıcaklık farkı en fazladır?
Cevap: Yukarı Murat - Van Bölümü

39) Verilen demiryolu haritasından aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Demiryolları bütün komşularımızla olan sınırlarımıza kadar ulaşır

40) Hangisi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin özelliklerinden değildir?
a. Kuzeyden güneye doğru yükselti azalır
b. Nüfus dağılışı dengelidir
Cevap: B

41) Pamuk ve tütün en çok hangi bölgede yetişir?
Cevap: Ege Bölgesi (Pamuk %42 - Tütün %61)

42) Marmara Bölgesi hangi alanda ekonomimize en az katkıyı sağlamaktadır.
Cevap: Hidroelektrik enerjisi üretiminde

43) Ürgüp, Göreme ve Avanostaki taşların türü nedir?
Cevap: Volkanik Tüf

44) Hangisi Ege Bölgesindeki delta ovalarının özelliklerinden değildir?
Cevap: Kıyılarında büyük göller vardır.

45) Verilen nüfusla ilgili grafikten hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Nüfus yoğunluğu

46) Ege Bölgesinde kıyı ile iç kesimler arasında ürün çeşidi açısından farklılıklar fazla görülmemesine rağmen Doğu Karadeniz de böyle değildir? Bunun sebebi nedir?
Cevap: Dağların uzanış yönü

47) Doğal yöntemlerle küçükbaş h_ayvancılık yapılan iki yerin ortak özelliği hangisidir?
Cevap: Doğal bitki örtüsü

48) Aşağıdaki akarsulardan hangisi yakınında sanayi bulunmaması nedeniyle daha temizdir?
Cevap: Zap

48) Aşağıdakilerden hangisi bir bölgede sanayinin gelişmiş olduğunu kanıtlar?
Cevap: Enerji tüketiminin fazla olması

49) Türkiye'ye gelen turistler neden hava yolunu seçer?
Cevap: Daha kısa sürdüğü için.

50) Türkiyenin iki ucu arasındaki 76 dakikalık zaman farkı hangisiyle açıklanabilir?
Cevap: Meridyen sayısı

51) Hangileri yetiştirilen ürünlerin çeşitliliğinde etkilidir?
Denize uzaklık - Yer şekilleri - Unuttum

52) grafiğe göre hangisine ulaşılamaz.
cevap: balık cinsi

53) bölgeler arasında gelişmişlik düzeyine göre bir sıralama yapacak olsak hangi bölge ilk sırada yer alır
cevap: marmara

54) Aşağıdaki bölümlerden hangisinde en sıcak ay ile en soğuk ay arasındaki sıcaklık farkı en fazladır?
Cevap: Yukarı Murat - Van Bölümü (Bu bölümde şiddetli karasal iklim görülür)

55) Verilen demiryolu haritasından aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Demiryolları bütün komşularımızla olan sınırlarımıza kadar ulaşır (Haritada ulaşmıyordu)

56) Hangisi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin özelliklerinden değildir?
a. Kuzayden güneye doğru yükselti azalır
b. Nüfus dağılışı dengelidir
Cevap: B (Nüfus dağılışı dengeli değildir. Yükselti ise kuzeyden güneye doğru gerçekten azalıyormuş. Kuzeyde=Diyarbakır: 660 - Adıyaman: 669 Güneyde: Şanlıurfa: 600)

57) Pamuk ve tütün en çok hangi bölgede yetişir?
Cevap: Ege Bölgesi (Pamuk %42 - Tütün %61)

58) Marmara Bölgesi hangi alanda ekonomimize en az katkıyı sağlamaktadır.
Cevap: Hidroelektrik enerjisi üretiminde (Baraj neredeyse yoktur. En az üreten en çok tüketen bölgemizdir)

59) Ürgüp, Göreme ve Avanostaki taşların türü nedir?
Cevap: Volkanik Tüf

60) Hangisi Ege Bölgesindeki delta ovalarının özelliklerinden değildir?
Cevap: Kıyılarında büyük göller vardır. (Delta ovalarının kıyılarında göl yoktur)

61) Verilen nüfusla ilgili grafikten hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Nüfus yoğunluğu

62) Ege Bölgesinde kıyı ile iç kesimler arasında ürün çeşidi açısından farklılıklar fazla görülmemesine rağmen Doğu Karadenizde böyle değildir? Bunun sebebi nedir?
Cevap: Dağların uzanış yönü

63) Doğal yöntemlerle küçükbaş hyvancılık yapılan iki yerin ortak özelliği hangisidir?
Cevap: Doğal bitki örtüsü

64) Aşağıdaki akarsulardan hangisi yakınında sanayi bulunmaması nedeniyle daha temizdir?
Cevap: Zap

65) Türkiye'ye gelen turistler neden hava yolunu seçer?
Cevap: Daha kısa sürdüğü için.

66) Aşağıdakilerden hangisi bir bölgede sanayinin gelişmiş olduğunu kanıtlar?
Cevap: Enerji tüketiminin fazla olması (Nüfus başka nedenlerlede oluşabilir. Türkiye'de nüfus sadece sanayinin yoğun olduğu yerlerde yoğunlaşmamıştır.)

67) Türkiyenin iki ucu arasındaki 76 dakikalık zaman farkı hangisiyle açıklanabilir?
Cevap: Meridyen sayısı

68) Hangileri yetiştirilen ürünlerin çeşitliliğinde etkilidir?
Denize uzaklık - Yer şekilleri - Unuttum

69) Dış ticaret açığını kapatmak için hangisi yapılmaz.
Cevap: Dış alımı artırmak

70) Petrolle ilgiliydi galiba hatırlayan yazsın.

71) Buğday ve yükseklikle ilgiliydi

72) Hangisi sosyoekonomik açıdan en gelişmiş bölgemizdir?
Cevap: Marmara Bölgesi

73) Hangisi Türkiye'deki çarpık kentleşme hakkında doğru değildir?
Cevap: Çarpık kentleşme sadece belli yerlerde olduğu için diğer bölgelere ulaşım (? Altyapı) hizmetleri kolay gtürülmektedir?

74) Çocuk Ölümleriyle ilgili hangisi doğrudur?
Cevap1: Çocuk ölümleri genellikle çiçek hastalığından kaynaklanmaktadır.
Cevap2: Çocuk ölümleri Türkiye'de azdır.

75)NEVŞEHİR-ÜRGÜP(VOLKAN TÜFÜ)

76)TÜTÜN-PAMUK ÜRETİMİ(EGE BÖL.)

77)en temiz nehir(zap)

78)güneydoğu(nüfusun düzgün dağılması)

79)çocuk ölümler(çiçek hastalığı)

80)endüstride gelişmişlik(enerji tüketimi)

81)ege-karadeniz iklim farkı(dağların uzanış yönü)

82)demiryolları grafiği(bütün komşularla bağlantı-gürcistan ve irakla yoktur)

83)havancılık(bitki örtüsü)

84)havayolu tercihi(süre)

85)sıcaklık farkı(murat-van bölümü)

86)nüfus grafiği(nüfus yoğunluğu bulunamaz)

87)tatlı su balıkçılığı(hatırlamıyorum)

88)marmara bölgesi(hidroelektrik santrali yoktur)

89)göçün olumsuz sonuçlerı(hatırlamıyorum)

90)ege bölgesi(delta ovalarının kenarında göl yoktur)

91) Aşağıdaki bölümlerden hangisinde en sıcak ay ile en soğuk ay arasındaki sıcaklık farkı en fazladır?
Cevap: Yukarı Murat - Van Bölümü (Bu bölümde şiddetli karasal iklim görülür)

92) Verilen demiryolu haritasından aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Demiryolları bütün komşularımızla olan sınırlarımıza kadar ulaşır (Haritada ulaşmıyordu)

93) Hangisi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin özelliklerinden değildir?
a. Kuzayden güneye doğru yükselti azalır
b. Nüfus dağılışı dengelidir
Cevap: Bilmiyorum

94) Pamuk ve tütün en çok hangi bölgede yetişir?
Cevap: Ege Bölgesi (Pamuk %42 - Tütün %61)

95) Marmara Bölgesi hangi alanda ekonomimize en az katkıyı sağlamaktadır.
Cevap: Hidroelektrik enerjisi üretiminde (Baraj neredeyse yoktur. En az üreten en çok tüketen bölgemizdir)

96) Ürgüp, Göreme ve Avanostaki taşların türü nedir?
Cevap: Volkanik Tüf

97) Hangisi Ege Bölgesindeki delta ovalarının özelliklerinden değildir?
Cevap: Kıyılarında büyük göller vardır. (Delta ovalarının kıyılarında göl yoktur)

98) Verilen nüfusla ilgili grafikten hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Nüfus yoğunluğu

99) Ege Bölgesinde kıyı ile iç kesimler arasında ürün çeşidi açısından farklılıklar fazla görülmemesine rağmen Doğu Karadenizde böyle değildir? Bunun sebebi nedir?
Cevap: Dağların uzanış yönü

100) Doğal yöntemlerle küçükbaş hayvncılık yapılan iki yerin ortak özelliği hangisidir?
Cevap: Doğal bitki örtüsü

101) Aşağıdaki akarsulardan hangisi yakınında sanayi bulunmaması nedeniyle daha temizdir?
Cevap: Zap

102) Hangisi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin özelliklerinden değildir?
a. Kuzeyden güneye doğru yükselti azalır
b. Nüfus dağılışı dengelidir
Cevap: B (Nüfus dağılışı dengeli değildir. Yükselti ise kuzeyden güneye doğru gerçekten azalıyormuş. Kuzeyde=Diyarbakır: 660 - Adıyaman: 669 Güneyde: Şanlıurfa: 600)

103) Türkiye'ye gelen turistler neden hava yolunu seçer?
Cevap: Daha kısa sürdüğü için.

104) Aşağıdakilerden hangisi bir bölgede sanayinin gelişmiş olduğunu kanıtlar?
Cevap: Enerji tüketiminin fazla olması (Nüfus başka nedenlerlede oluşabilir. Türkiye'de nüfus sadece sanayinin yoğun olduğu yerlerde yoğunlaşmamıştır.)


105) Hangileri yetiştirilen ürünlerin çeşitliliğinde etkilidir?
Denize uzaklık - Yer şekilleri - Unuttum

106) Dış ticaret açığını kapatmak için hangisi yapılmaz.
Cevap: Dış alımı artırmak

107) Türkiyenin iki ucu arasındaki 76 dakikalık zaman farkı hangisiyle açıklanabilir?
Cevap: Meridyen sayısı

108) Tatlı su balıkları ile üretilen miktar hakkında bir grafik verilmiş
Bu grafikten hangisi öğrenilemez diye sorulmuş:
En fazla üretimin yapıldığı yıl... Kaç ton yapıldığı ..
Doğru cevap: Üretilen tatlı su balıklarının hangi türden olduğu

109- Çanakkale ile İstanbul arasında olmayan özellik (yerel saat)

110- Tütünün kıyı kesimi olduğu gibi karasal yerlerde de yetişmesi

111- Atatürk barajında olmayan özellik turizm yapılamaması

112- Akdeniz ikliminde yayvan yapraklı ormanlar rastlanmaz Akdeniz bölgesinin özelliklerinden değildir

113- Erezyonla ilgili soruda da şiddetli yağış ve bitki örtüsünün tahribi

114- Rüzgar gücünden yararlanılmaz

115- Sanayi nüfusu fazla oluşu

116- Antalyanın kıyı ile iç kesimi arasında yetişen ürün farklılığı (antalya bölümünün tarım arazilerinin parçalı ve dağınık olması)

117- Turizm nedeniyle nüfusu yaz aylarında artan il Muğla

118- Yat limanı bulunmayan ilimiz Trabzon

119- Osmanlıdan bu yana olan uğraş konusu seramik ve çinicilik fatih dönemine kadar gitmektedir

120- Sadece karadeniz bölgesi ile ilgili bir soruda da 2300 mm üzerinde Rizede yağış görüldüğünden 2300mm üzerinde yağış görülür seçeneği

121- Bir siyasi haritada il sayısı hakkında bilgi alınabilir

122- Türkiyede çöl bulunması ile ilgili bir seçenek vardı

123) Aşağıdaki bölümlerden hangisinde en sıcak ay ile en soğuk ay arasındaki sıcaklık farkı en fazladır?
Cevap: Yukarı Murat - Van Bölümü (Bu bölümde şiddetli karasal iklim görülür)

124) Verilen demiryolu haritasından aşağıdakilerden hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Demiryolları bütün komşularımızla olan sınırlarımıza kadar ulaşır (Haritada ulaşmıyordu)

125) Hangisi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin özelliklerinden değildir?
a. Kuzayden güneye doğru yükselti azalır
b. Nüfus dağılışı dengelidir
Cevap: Bilmiyorum

126) Pamuk ve tütün en çok hangi bölgede yetişir?
Cevap: Ege Bölgesi (Pamuk %42 - Tütün %61)

127) Marmara Bölgesi hangi alanda ekonomimize en az katkıyı sağlamaktadır.
Cevap: Hidroelektrik enerjisi üretiminde (Baraj neredeyse yoktur. En az üreten en çok tüketen bölgemizdir)

128) Ürgüp, Göreme ve Avanostaki taşların türü nedir?
Cevap: Volkanik Tüf

129) Hangisi Ege Bölgesindeki delta ovalarının özelliklerinden değildir?
Cevap: Kıyılarında büyük göller vardır. (Delta ovalarının kıyılarında göl yoktur)

130) Verilen nüfusla ilgili grafikten hangisine ulaşılamaz?
Cevap: Nüfus yoğunluğu

131) Ege Bölgesinde kıyı ile iç kesimler arasında ürün çeşidi açısından farklılıklar fazla görülmemesine rağmen Doğu Karadenizde böyle değildir? Bunun sebebi nedir?
Cevap: Dağların uzanış yönü

132) Doğal yöntemlerle küçükbaş hayvncılık yapılan iki yerin ortak özelliği hangisidir?
Cevap: Doğal bitki örtüsü

133) Aşağıdaki akarsulardan hangisi yakınında sanayi bulunmaması nedeniyle daha temizdir?
Cevap: Zap

 
HERKESE AÇIK
KONU ÖZETLERİ
Eğitim Bilimleri
Türkçe
Matematik
Tarih
Coğrafya
Yurttaşlık Bilgisi
Hukuk
İktisat
İşletme
Kamu Yönetimi
Maliye
Muhasebe
HERKESE AÇIK
DENEME SINAVLARI
Eğitim Bilimleri
Türkçe
Matematik
Tarih
Coğrafya
Yurttaşlık Bilgisi
Hukuk
İktisat
İşletme
Kamu Yönetimi
Maliye
Muhasebe
Duyurular
YENİ ÜYE KAYITLARIMIZ KAPATILMIŞTIR 01.01.2014
 
Lisans Düzeyi Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Konu Dağılımları Güncellendi 17.04.2013
 
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması 16.04.2013
 
Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT): Test Konularının Ağırlıkları ve Örnek Sorular 27.02.2013
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme İşlemleri (KPSS-2012/6): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması 03.01.2013
 
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme İşlemleri (KPSS-2012/5): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması 24.12.2012
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması 20.12.2012
 
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme İçin (KPSS-2012/5) Tercih Yapan/Tercih Yapacak Adayların Dikkatine 19.12.2012
 
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması 12.12.2012
 
KPSS-2012/2 Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme Sonuçları 30.11.2012
 
| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfası Yap | Arkadaşına Tavsiye Et | Bize Ulaşın | Reklam Verin |
© Copyright 2004-2017  -  KPSSOnline.com

SiteRehber.com
KPSS Online - KPSS 2013, KPSS hakkında aradığınız her şey burada... KPSS Dersleri, Kamu Personeli Seçme Sınavı, KPSS sınavına hazırlık için soru bankası. KPSS deneme sınavları, Çıkmış KPSS Hukuk, İktisat, İşletme, İngilizce, Eğitim Bilimleri Soruları, OSYM, ÖSYM, ÖSS, OSS, KPSS 2008, KPSS 2009, KPSS 2010, KPSS 2011, KPSS 2012